Відбулась І Всеукраїнська студентська науково-практична інтернет-конференція «Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології: сучасні тенденції, виклики, інновації»

15 травня 2024 року на кафедрі готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ ім. Івана Франка відбулась І Всеукраїнська студентська науково-практична інтернет-конференція «Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології: сучасні тенденції, виклики, інновації».

Мета конференції – обговорення наукових і практичних питань розвитку сфери гостинності і харчових технологій в умовах сучасних викликів в Україні та світі, пошук нових методів організації діяльності підприємств, використання сучасних технологій, маркетингу, впровадження інновацій та ін. організатори також хочуть привернути увагу до важливості наукової діяльності серед здобувачів вищої освіти, згуртувати та налагодити співпрацю кафедри з науково-педагогічними представниками провідних закладів вищої освіти України у профілі діяльності.

З вітальним словом перед учасниками виступили декан географічного факультету Володимир Біланюк В.І., завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Ігор Пандяк, завідувачка кафедри технології оздоровчих продуктів Національного університету харчових технологій Галина Сімахіна, професорка кафедри українознавства Національного університету харчових технологій Наталія Науменко, доцентка кафедри підприємництва та туризму Одеського національного морського університету Оксана Савінок, директор громадської організації «Інститут доброї їжі» Руслан Ковальчук.

На пленарному засіданні заслухали наукові доповіді студентів на актуальну тематику. Представляючи результати наукових досліджень, здобувачі вищої освіти продемонстрували високий рівень отриманих теоретичних знань, належне володіння практичними навичками у сфері готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій, що підтверджувалось їхніми відповідями на дискусійні запитання.

У І Всеукраїнській студентській науково-практичній інтернет-конференції «Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології: сучасні тенденції, виклики, інновації» взяли участь 64 здобувачі вищої освіти з  Львівського національного університету імені Івана Франка, Національного університету харчових технологій, Національного університету «Львівська політехніка», Одеського національного морського університету, Одеського національного університету харчових технологій, Львівського торговельно-економічного університету, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. Гжицького, Луцького національного технічного університету, ДВНЗ «Ужгородський національний університет», Відокремленого структурного підрозділу Львівського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу НУХТ. Загалом, для участі в конференції прийнято 63 тез за передбаченими 10 напрямами у двох секціях.

Кафедра готельно-ресторанної справи та харчових технологій щиро дякує усім учасникам конференції: студентам, науковим керівникам, гостям, стейкхолдерам, бажає професійного зростання, особистого щастя, успіхів у всіх починаннях!

Світлини: кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Більше фото