Львівський університет – серед лідерів рейтингу ЗВО України за показниками бази даних Scopus

Львівський національний університет імені Івана Франка традиційно увійшов до трійки лідерів серед українських закладів вищої освіти за показниками наукометричної бази даних Scopus. У найновішій редакції рейтингу, що є інструментом для відстеження цитованості наукових статей, які публікує освітній заклад або його...

Студенти Університету організували традиційні майстер-класи із писанкарства

Писанки – один з головних символів Великодня. Наші предки дуже дбайливо ставились до творення писанок, кожна з яких несла особливий символізм та містила низку символів і сакральних значень. І зараз великодній розпис додає усім особливого настрою та наповнює дім неповторною...

Відбувся круглий стіл, присвячений реалізації третьої місії університету

1 травня 2024 року у Львівському університеті відбувся круглий стіл для поширення результатів навчального візиту працівників Львівського університету до Університету Латвії (м. Рига) в межах реалізації проєкту Еразмус+ КА2 «Університети-громади: посилення співпраці (UNICOM)» https://unicom.community/. У цьому заході взяли участь директор Наукового...

В Університеті відбувся цикл зустрічей з представниками Третьої окремої штурмової бригади Збройних Сил України

Упродовж 30 квітня та 1 травня 2024 року відбувся цикл зустрічей студентів Університету з представниками Третьої окремої штурмової бригади Збройних Сил України та представниками молодіжної організації «Centuria». Зустрічі відбувалися на факультетах Львівського університету, а також в Актовій залі головного корпусу...

Студент географічного факультету Дмитро Корнійчук – серед переможців ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з харчових технологій

Нещодавно на базі Національного університету харчових технологій відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології та інженерія». Здобувач першого курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій спеціальності 181 «Харчові технології» Дмитро...