Нещодавно на базі Національного університету харчових технологій відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології та інженерія».
Здобувач першого курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій спеціальності 181 «Харчові технології» Дмитро Корнійчук здобув 3 місце на ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу у 2023/2024 навчальному році.
Загалом, на конкурс надійшло 28 робіт з 15 закладів вищої освіти України. Здобувач представив роботу «Наукові підходи до удосконалення та поліпшення споживчих властивостей страв і виробів з борошна». З протоколом засідання галузевої конкурсної комісії Конкурсу можна ознайомитися за посиланням https://drive.google.com/file/d/1OEDJrKP8gBvxyYXEPRSsEVMmeasE7hYW/view .
Щиро вітаємо Дмитра Корнійчука та його наукову керівницю – доцентку кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Ольгу Маслійчук із перемогою та бажаємо нових інтелектуальних і професійних досягнень!